Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418

Titolo: Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою
Titoli alternativi: Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup
Autori: Бреус, Наталія
Маноха, Людмила
Басс, Оксана
Поліщук, Галина
Breus, Natalia
Manoha, Lyudmila
Bass, Oksana
Polishchuk, Galina
Affiliation: Національний університет харчових технологій
Bibliographic description (Ukraine): Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Breus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-ott-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.674
Page range: 14-15
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.