Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418
Titre: | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою |
Autre(s) titre(s): | Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup |
Auteur(s): | Бреус, Наталія Маноха, Людмила Басс, Оксана Поліщук, Галина Breus, Natalia Manoha, Lyudmila Bass, Oksana Polishchuk, Galina |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій |
Bibliographic description (Ukraine): | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Breus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 663.674 |
Page range: | 14-15 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15.djvu | 100,81 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15__COVER.png | 490,42 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.