Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреус, Наталіяuk
dc.contributor.authorМаноха, Людмилаuk
dc.contributor.authorБасс, Оксанаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галинаuk
dc.contributor.authorBreus, Nataliauk
dc.contributor.authorManoha, Lyudmilauk
dc.contributor.authorBass, Oksanauk
dc.contributor.authorPolishchuk, Galinauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:30:11Z-
dc.date.available2015-12-21T14:30:11Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationОптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418-
dc.format.extent14-15uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleОптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокоюuk
dc.title.alternativeOptimization of the composition of milk ice-cream with starch syrupuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.674uk
dc.identifier.citationenBreus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологійuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.