このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500

タイトル: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива
その他のタイトル: Method for making milk-and-oat ice-cream
Способ производства молочно-овсяного мороженого
著者: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 27.04.2009.
Patent 86552 UA, MPK A23G 9/04. Method for making milk-and-oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009.
Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 27.04.2009.
発行日: 27-4月-2009
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
抄録: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2-5 мас. % борошна з вівсяного зерна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500
その他の識別子: 86552
Copyright owner: ® Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна
Content type: Other
出現コレクション:2009



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。