Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Івановичuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorUkrainets, Anatolii Ivanovychuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.contributor.authorУкраинец, Анатолий Ивановичuk
dc.date.accessioned2014-09-24T21:09:32Z-
dc.date.available2014-09-24T21:09:32Z-
dc.date.created2009-04-27uk
dc.date.issued2009-04-27uk
dc.identifier86552uk
dc.identifier.citationПатент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 27.04.2009.uk
dc.identifier.citationPatent 86552 UA, MPK A23G 9/04. Method for making milk-and-oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009.uk
dc.identifier.citationПатент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 27.04.2009.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500-
dc.description.abstractСпосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2-5 мас. % борошна з вівсяного зерна.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.titleСпосіб виробництва молочно-вівсяного морозиваuk
dc.title.alternativeMethod for making milk-and-oat ice-creamuk
dc.title.alternativeСпособ производства молочно-овсяного мороженогоuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївнаuk
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.