Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Українець, Анатолій Іванович | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Ukrainets, Anatolii Ivanovych | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Украинец, Анатолий Иванович | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T21:09:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T21:09:32Z | - |
dc.date.created | 2009-04-27 | uk |
dc.date.issued | 2009-04-27 | uk |
dc.identifier | 86552 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 27.04.2009. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 86552 UA, MPK A23G 9/04. Method for making milk-and-oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 27.04.2009. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2-5 мас. % борошна з вівсяного зерна. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/04 | uk |
dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
dc.title | Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива | uk |
dc.title.alternative | Method for making milk-and-oat ice-cream | uk |
dc.title.alternative | Способ производства молочно-овсяного мороженого | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2009 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-86552-sposib-virobnictva-molochno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 80,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
3-86552-sposib-virobnictva-molochno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
3-86552-sposib-virobnictva-molochno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 1,05 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.