Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500

Заглавие: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива
Други Заглавия: Method for making milk-and-oat ice-cream
Способ производства молочно-овсяного мороженого
Автори: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 27.04.2009.
Patent 86552 UA, MPK A23G 9/04. Method for making milk-and-oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009.
Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 27.04.2009.
Дата на Публикуване: 27-Апр-2009
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Резюме: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2-5 мас. % борошна з вівсяного зерна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500
Други Идентификатори: 86552
Copyright owner: ® Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна
Content type: Other
Показва се в Колекции:2009



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.