Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500

Назва: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива
Інші назви: Method for making milk-and-oat ice-cream
Способ производства молочно-овсяного мороженого
Автори: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 27.04.2009.
Patent 86552 UA, MPK A23G 9/04. Method for making milk-and-oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009.
Патент 86552 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 27.04.2009.
Дата публікації: 27-кві-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2-5 мас. % борошна з вівсяного зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4500
Інші ідентифікатори: 86552
Власник авторського права: ® Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.