Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382
Назва: | Спосіб виробництва структурованих ліпідів |
Інші назви: | Method for producing stucturized lipids Способ производства структурированных липидов |
Автори: | Гладкий, Федір Федорович Некрасов, Павло Олександрович Плахотна, Юлія Миколаївна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Українець, Анатолій Іванович Hladkyi, Fedir Fedorovych Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych Plakhotna, Yulia Mykolaivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Ukrainets, Anatolii Ivanovych Гладкий, Федор Федорович Некрасов, Павел Александрович Плахотна, Юлия Николаевна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна Украинец, Анатолий Иванович |
Бібліографічний опис: | Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 12.07.2010. Patent 51297 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing stucturized lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010. Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010. |
Дата публікації: | 12-лип-2010 |
Дата внесення: | 24-вер-2014 |
Теми: | A23C 11/00 замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва структурованих ліпідів, що включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації здійснюють в ферментативній трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382 |
Інші ідентифікатори: | 51297 |
Власник авторського права: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.pdf | 108,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.djvu | 43,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.