Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382

Titre: Спосіб виробництва структурованих ліпідів
Autre(s) titre(s): Method for producing stucturized lipids
Способ производства структурированных липидов
Auteur(s): Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Плахотна, Юлія Миколаївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Plakhotna, Yulia Mykolaivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Плахотна, Юлия Николаевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 12.07.2010.
Patent 51297 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing stucturized lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010.
Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010.
Date de publication: 12-jui-2010
Date of entry: 24-sep-2014
Mots-clés: A23C 11/00
замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою
Résumé: Спосіб виробництва структурованих ліпідів, що включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації здійснюють в ферментативній трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382
Autre(s) identifiant(s): 51297
Copyright owner: ® Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна
Content type: Other
Collection(s) :2010



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.