Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382
Tytuł: | Спосіб виробництва структурованих ліпідів |
Inne tytuły: | Method for producing stucturized lipids Способ производства структурированных липидов |
Authors: | Гладкий, Федір Федорович Некрасов, Павло Олександрович Плахотна, Юлія Миколаївна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Українець, Анатолій Іванович Hladkyi, Fedir Fedorovych Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych Plakhotna, Yulia Mykolaivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Ukrainets, Anatolii Ivanovych Гладкий, Федор Федорович Некрасов, Павел Александрович Плахотна, Юлия Николаевна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна Украинец, Анатолий Иванович |
Cytat: | Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 12.07.2010. Patent 51297 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing stucturized lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010. Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010. |
Data wydania: | 12-lip-2010 |
Date of entry: | 24-wrz-2014 |
Słowa kluczowe: | A23C 11/00 замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою |
Abstract: | Спосіб виробництва структурованих ліпідів, що включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації здійснюють в ферментативній трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382 |
Inne identyfikatory: | 51297 |
Właściciel praw autorskich: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 2010 |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.pdf | 108,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.djvu | 43,99 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi