Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382
Titolo: | Спосіб виробництва структурованих ліпідів |
Titoli alternativi: | Method for producing stucturized lipids Способ производства структурированных липидов |
Autori: | Гладкий, Федір Федорович Некрасов, Павло Олександрович Плахотна, Юлія Миколаївна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Українець, Анатолій Іванович Hladkyi, Fedir Fedorovych Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych Plakhotna, Yulia Mykolaivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Ukrainets, Anatolii Ivanovych Гладкий, Федор Федорович Некрасов, Павел Александрович Плахотна, Юлия Николаевна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна Украинец, Анатолий Иванович |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 12.07.2010. Patent 51297 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing stucturized lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010. Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010. |
Data: | 12-lug-2010 |
Date of entry: | 24-set-2014 |
Parole chiave: | A23C 11/00 замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою |
Abstract: | Спосіб виробництва структурованих ліпідів, що включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації здійснюють в ферментативній трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382 |
Altri identificatori: | 51297 |
Copyright owner: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна |
Content type: | Other |
È visualizzato nelle collezioni: | 2010 |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.pdf | 108,98 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv.djvu | 43,99 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
3-51297-sposib-virobnictva-strukturovanikh-lipidiv__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.