Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382

Назва: Спосіб виробництва структурованих ліпідів
Інші назви: Method for producing stucturized lipids
Способ производства структурированных липидов
Автори: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Плахотна, Юлія Миколаївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Plakhotna, Yulia Mykolaivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Плахотна, Юлия Николаевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 12.07.2010.
Patent 51297 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing stucturized lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010.
Патент 51297 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010.
Дата публікації: 12-лип-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23C 11/00
замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва структурованих ліпідів, що включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації здійснюють в ферментативній трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4382
Інші ідентифікатори: 51297
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Українець Анатолій Іванович, Плахотна Юлія Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.