"Роботи студентів" Konu restaurant business
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 35
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | Ara-2023 | 26-Ara-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 21-Haz-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
Master Thesis | Ara-2024 | 25-Ara-2024 | «Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 12-Eyl-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”) | Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 14-Haz-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |