Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми 664

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 99
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202130-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesisгру-20246-січ-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam
Master Thesisгру-202317-січ-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202025-гру-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesisгру-20246-січ-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Thesis Abstract201826-лют-2018Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратівОчкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F.
Master Thesisгру-20244-січ-2025Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соківЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesisгру-202315-січ-2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna