Prohlížení "Роботи студентів" dle Předmět заморожування
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 10
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Other | 24-čer-2014 | 29-čer-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |
Master Thesis | 2020 | 30-pro-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід | Сеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A. |
Thesis Abstract | pro-2018 | 9-led-2019 | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу | Луцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу | Павлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні | Павлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V. |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Стайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A. |
Thesis Abstract | 2018 | 20-úno-2018 | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Угрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V. |
Bachelor Thesis | 22-čer-2022 | 20-čer-2022 | Розробка автоматизованої системи керування охолоджувальним комплексом для заморожування овочів | Співак, Василь Васильович; Черняк, Дмитрій Віталійович; Spivak, Vasyl; Chernyak, Dmytriy |
Thesis | úno-2017 | 24-úno-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |