Browsing "Роботи студентів" by Subject жирнокислотний склад
Showing results 1 to 10 of 11
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Master Thesis | 2020 | 28-Δεκ-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
| Master Thesis | 2020 | 28-Δεκ-2020 | Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль | Арутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych |
| Thesis Abstract | Δεκ-2018 | 26-Δεκ-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Φεβ-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. |
| Thesis Abstract | Δεκ-2018 | 26-Δεκ-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
| Master Thesis | 2020 | 28-Δεκ-2020 | Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії | Новіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych |
| Master Thesis | Δεκ-2023 | 17-Ιαν-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar |
| Master Thesis | 2020 | 28-Δεκ-2020 | Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій | Мазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna |
| Master Thesis | 2019 | 29-Δεκ-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. |
| Master Thesis | 2021 | 30-Δεκ-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |