Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Rezultaty 1-22 z 22.
  • poprzedni
  • 1
  • następny
Pozycje polecane:
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Conference Abstract20-maj-202123-cze-2021Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекціїКожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-maj-202123-cze-2021Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-paź-201728-paź-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract28-lis-201818-lut-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-lis-201818-lut-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract25-lis-202024-mar-2021Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract20-maj-202123-cze-2021Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювачаРудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr
Conference Abstract20-maj-202123-cze-2021Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базилікуХмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-maj-202123-cze-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Conference Abstract22-wrz-202219-paź-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-wrz-202219-paź-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-wrz-202219-paź-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract24-maj-202319-lip-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-wrz-202321-lis-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-wrz-202321-lis-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract6-gru-202321-sty-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract24-maj-202319-lip-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-maj-202319-lip-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Rezultaty 1-22 z 22.
  • poprzedni
  • 1
  • następny