Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109

ชื่อเรื่อง: Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
ผู้แต่ง: Каришин, Наталія
Bibliographic description (Ukraine): Н.Каришин. Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості / Н.Каришин // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.108-114 - (фінансово-обліково-аналітичні аспекти)
วันที่เผยแพร่: 2012
Date of entry: 20-พฤษ-2013
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 336.145.1
คำสำคัญ: бюджет
бюджетування
план
планування
технологія фінансового планування
доходи і витрати
บทคัดย่อ: Розглянуто актуальні питання трансформування традиційних форм фінансового планування – бюджетування. Досліджено суть бюджетування, його функціональне призначення в системі управління. Окремо розглянуто принципові відмінності між плануванням і бюджетуванням.
Consider issues of transformation of traditional forms of financial planning - budgeting. Explored the essence of budgeting and its functionality in the system of governance. Distinguish between the fundamental differences between planning and budgeting.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109
Copyright owner: © „Галицький економічний вісник“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Галицький економічний вісник, 2012, № 1 (34)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.pdf197,68 kBAdobe PDFดู/เปิด
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.djvu155,21 kBDjVuดู/เปิด
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food_108__COVER.png168,95 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น