このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109
Título : | Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості |
Autor : | Каришин, Наталія |
Bibliographic description (Ukraine): | Н.Каришин. Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості / Н.Каришин // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.108-114 - (фінансово-обліково-аналітичні аспекти) |
Fecha de publicación : | 2012 |
Date of entry: | 20-may-2013 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 336.145.1 |
Palabras clave : | бюджет бюджетування план планування технологія фінансового планування доходи і витрати |
Resumen : | Розглянуто актуальні питання трансформування традиційних форм фінансового планування – бюджетування. Досліджено суть бюджетування, його функціональне призначення в системі управління. Окремо розглянуто принципові відмінності між плануванням і бюджетуванням. Consider issues of transformation of traditional forms of financial planning - budgeting. Explored the essence of budgeting and its functionality in the system of governance. Distinguish between the fundamental differences between planning and budgeting. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109 |
Copyright owner: | © „Галицький економічний вісник“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Галицький економічний вісник, 2012, № 1 (34) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.pdf | 197,68 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.djvu | 155,21 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food_108__COVER.png | 168,95 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.