Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109
Заглавие: | Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості |
Автори: | Каришин, Наталія |
Bibliographic description (Ukraine): | Н.Каришин. Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості / Н.Каришин // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.108-114 - (фінансово-обліково-аналітичні аспекти) |
Дата на Публикуване: | 2012 |
Date of entry: | 20-Май-2013 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 336.145.1 |
Ключови Думи: | бюджет бюджетування план планування технологія фінансового планування доходи і витрати |
Резюме: | Розглянуто актуальні питання трансформування традиційних форм фінансового планування – бюджетування. Досліджено суть бюджетування, його функціональне призначення в системі управління. Окремо розглянуто принципові відмінності між плануванням і бюджетуванням. Consider issues of transformation of traditional forms of financial planning - budgeting. Explored the essence of budgeting and its functionality in the system of governance. Distinguish between the fundamental differences between planning and budgeting. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109 |
Copyright owner: | © „Галицький економічний вісник“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Галицький економічний вісник, 2012, № 1 (34) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.pdf | 197,68 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food__108.djvu | 155,21 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
GEB_2012_v34_No1-N_Karyshyn-Budgeting_in_the_system_of_food_108__COVER.png | 168,95 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.