Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109

Títol: Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
Autor: Каришин, Наталія
Bibliographic description (Ukraine): Н.Каришин. Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості / Н.Каришин // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.108-114 - (фінансово-обліково-аналітичні аспекти)
Data de publicació: 2012
Date of entry: 20-de -2013
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 336.145.1
Paraules clau: бюджет
бюджетування
план
планування
технологія фінансового планування
доходи і витрати
Resum: Розглянуто актуальні питання трансформування традиційних форм фінансового планування – бюджетування. Досліджено суть бюджетування, його функціональне призначення в системі управління. Окремо розглянуто принципові відмінності між плануванням і бюджетуванням.
Consider issues of transformation of traditional forms of financial planning - budgeting. Explored the essence of budgeting and its functionality in the system of governance. Distinguish between the fundamental differences between planning and budgeting.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109
Copyright owner: © „Галицький економічний вісник“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Галицький економічний вісник, 2012, № 1 (34)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.