Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаришин, Наталія-
dc.date.accessioned2013-05-20T08:58:51Z-
dc.date.available2013-05-20T08:58:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationН.Каришин. Бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості / Н.Каришин // Галицький економічний вісник. — 2012. — №1(34). — с.108-114 - (фінансово-обліково-аналітичні аспекти)uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2109-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання трансформування традиційних форм фінансового планування – бюджетування. Досліджено суть бюджетування, його функціональне призначення в системі управління. Окремо розглянуто принципові відмінності між плануванням і бюджетуванням.uk
dc.description.abstractConsider issues of transformation of traditional forms of financial planning - budgeting. Explored the essence of budgeting and its functionality in the system of governance. Distinguish between the fundamental differences between planning and budgeting.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.subjectбюджетuk
dc.subjectбюджетуванняuk
dc.subjectпланuk
dc.subjectплануванняuk
dc.subjectтехнологія фінансового плануванняuk
dc.subjectдоходи і витратиuk
dc.titleБюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловостіuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© „Галицький економічний вісник“uk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.statusОпубліковано ранішеuk
dc.subject.udc336.145.1uk
Розташовується у зібраннях:Галицький економічний вісник, 2012, № 1 (34)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.