Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144
| Назва: | Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні |
| Інші назви: | Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes |
| Автори: | Ізьо, О. В. Izo, O. V. |
| Приналежність: | Львівський інститут економіки і туризму, Україна |
| Бібліографічний опис: | Ізьо О. В. Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні / О. В. Ізьо // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description: | Izo O. V. (2016) Vykorystannia suchasnoho obladnannia (kherbofiltriv) pry pryhotuvanni pershykh strav ukrainskoi kukhni [Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 231 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Том: | Ⅱ |
| Дата публікації: | 17-лис-2016 |
| Дата внесення: | 24-бер-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| УДК: | 641.06 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 231 |
| Початкова сторінка: | 231 |
| Кінцева сторінка: | 231 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf |
| Перелік літератури: | 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька.- К.: НУХТ, 2014.–114 с. - Режим доступу: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf. 2. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування / авт. - Упоряд.: А.І. Здоб, В.А. Циганенко, М.І. Пересічний. - К.: А. С. К., 2005. - 656 с. |
| References: | 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource]: konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p, Access mode: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf. 2. Zbirnyk retseptur strav i kulinarnykh vyrobiv: Dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia, avt, Uporiad., A.I. Zdob, V.A. Tsyhanenko, M.I. Peresichnyi, K., A. S. K., 2005, 656 p. |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.