Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144

Tytuł: Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні
Inne tytuły: Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes
Authors: Ізьо, О. В.
Izo, O. V.
Akcesoria: Львівський інститут економіки і туризму, Україна
Cytat: Ізьо О. В. Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні / О. В. Ізьо // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Izo O. V. (2016) Vykorystannia suchasnoho obladnannia (kherbofiltriv) pry pryhotuvanni pershykh strav ukrainskoi kukhni [Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 231 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 641.06
Strony: 1
Zakres stron: 231
Główna strona: 231
Strona końcowa: 231
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Związane URL literatura: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf
Wykaz piśmiennictwa: 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька.- К.: НУХТ, 2014.–114 с. - Режим доступу: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf.
2. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування / авт. - Упоряд.: А.І. Здоб, В.А. Циганенко, М.І. Пересічний. - К.: А. С. К., 2005. - 656 с.
References: 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource]: konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p, Access mode: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf.
2. Zbirnyk retseptur strav i kulinarnykh vyrobiv: Dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia, avt, Uporiad., A.I. Zdob, V.A. Tsyhanenko, M.I. Peresichnyi, K., A. S. K., 2005, 656 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi