Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144
Títol: | Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні |
Altres títols: | Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes |
Autor: | Ізьо, О. В. Izo, O. V. |
Affiliation: | Львівський інститут економіки і туризму, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ізьо О. В. Використання сучасного обладнання (хербофільтрів) при приготуванні перших страв української кухні / О. В. Ізьо // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Izo O. V. (2016) Vykorystannia suchasnoho obladnannia (kherbofiltriv) pry pryhotuvanni pershykh strav ukrainskoi kukhni [Using modern equipment (herbofiltriv) in the preparation of the first ukrainian dishes]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 231 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Data de publicació: | 17-de -2016 |
Date of entry: | 24-de -2017 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 641.06 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 231 |
Start page: | 231 |
End page: | 231 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20144 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL for reference material: | http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf |
References (Ukraine): | 1. Кравчук Н. М. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студ. спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання / Н.М. Кравчук, І.Л. Корецька.- К.: НУХТ, 2014.–114 с. - Режим доступу: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf. 2. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування / авт. - Упоряд.: А.І. Здоб, В.А. Циганенко, М.І. Пересічний. - К.: А. С. К., 2005. - 656 с. |
References (International): | 1. Kravchuk N. M. Innovatsiini restoranni tekhnolohii [Electronic resource]: konspekt lektsii dlia stud. spetsialnosti 8.05170113 "Tekhnolohii v restorannomu hospodarstvi" dennoi formy navchannia, N.M. Kravchuk, I.L. Koretska, K., NUKhT, 2014.–114 p, Access mode: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43.77.pdf. 2. Zbirnyk retseptur strav i kulinarnykh vyrobiv: Dlia pidpryiemstv hromadskoho kharchuvannia, avt, Uporiad., A.I. Zdob, V.A. Tsyhanenko, M.I. Peresichnyi, K., A. S. K., 2005, 656 p. |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Izo_O_V-Using_modern_equipment_herbofiltriv_231.pdf | 283,11 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
ConfATMT_2016vII_Izo_O_V-Using_modern_equipment_herbofiltriv_231.djvu | 22,4 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
ConfATMT_2016vII_Izo_O_V-Using_modern_equipment_herbofiltriv_231__COVER.jpg | 195,59 kB | JPEG | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.