Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082
Назва: | Рекомендації для вибору якісного чаю |
Інші назви: | Recommendations for choosing qualitative tea |
Автори: | Шпилик, О. Б. Пастух, О. В. Shylyk, O. B. Pastuh, O. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Шпилик О. Б. Рекомендації для вибору якісного чаю / О. Б. Шпилик, О. В. Пастух // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 276–277. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Shylyk O. B., Pastuh O. V. (2016) Rekomendatsii dlia vyboru yakisnoho chaiu [Recommendations for choosing qualitative tea]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 276-277 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 663.95 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 276-277 |
Початкова сторінка: | 276 |
Кінцева сторінка: | 277 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180 http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ |
Перелік літератури: | 1. Дубініна А.А. Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник / А.А. Дубініна, І.Ф. Овчиннікова, С.О. Дубініна, Т.М. Летута, М.О. Науменко // К "Видавничий дім "Професіонал", 2010 - 272. 2. Як відрізнити фірмовий чай від підробки? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Небо - Назва з екрану. 3. Як вибрати якісний чай. [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Назва з екрану. 4. Як вибрати якісний чай і як правильно заварити? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Назва з екрану. |
References: | 1. Dubinina A.A. Metody vyznachennia falsyfikatsii tovariv. Pidruchnyk, A.A. Dubinina, I.F. Ovchynnikova, S.O. Dubinina, T.M. Letuta, M.O. Naumenko, K "Vydavnychyi dim "Profesional", 2010 - 272. 2. Yak vidriznyty firmovyi chai vid pidrobky? [Electronic resource], Access mode: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Nebo - Title from the screen. 3. Yak vybraty yakisnyi chai. [Electronic resource], Access mode: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Title from the screen. 4. Yak vybraty yakisnyi chai i yak pravylno zavaryty? [Electronic resource], Access mode: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Title from the screen. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.