Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082

Tytuł: Рекомендації для вибору якісного чаю
Inne tytuły: Recommendations for choosing qualitative tea
Authors: Шпилик, О. Б.
Пастух, О. В.
Shylyk, O. B.
Pastuh, O. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Шпилик О. Б. Рекомендації для вибору якісного чаю / О. Б. Шпилик, О. В. Пастух // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 276–277. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Shylyk O. B., Pastuh O. V. (2016) Rekomendatsii dlia vyboru yakisnoho chaiu [Recommendations for choosing qualitative tea]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 276-277 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 663.95
Strony: 2
Zakres stron: 276-277
Główna strona: 276
Strona końcowa: 277
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Związane URL literatura: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180
http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza
http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Дубініна А.А. Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник / А.А. Дубініна, І.Ф. Овчиннікова, С.О. Дубініна, Т.М. Летута, М.О. Науменко // К "Видавничий дім "Професіонал", 2010 - 272.
2. Як відрізнити фірмовий чай від підробки? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Небо - Назва з екрану.
3. Як вибрати якісний чай. [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Назва з екрану.
4. Як вибрати якісний чай і як правильно заварити? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Назва з екрану.
References: 1. Dubinina A.A. Metody vyznachennia falsyfikatsii tovariv. Pidruchnyk, A.A. Dubinina, I.F. Ovchynnikova, S.O. Dubinina, T.M. Letuta, M.O. Naumenko, K "Vydavnychyi dim "Profesional", 2010 - 272.
2. Yak vidriznyty firmovyi chai vid pidrobky? [Electronic resource], Access mode: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Nebo - Title from the screen.
3. Yak vybraty yakisnyi chai. [Electronic resource], Access mode: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Title from the screen.
4. Yak vybraty yakisnyi chai i yak pravylno zavaryty? [Electronic resource], Access mode: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Title from the screen.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi