Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, О. Б. | uk |
dc.contributor.author | Пастух, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Shylyk, O. B. | uk |
dc.contributor.author | Pastuh, O. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T21:47:28Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T21:47:28Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Шпилик О. Б. Рекомендації для вибору якісного чаю / О. Б. Шпилик, О. В. Пастух // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 276–277. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082 | - |
dc.format.extent | 276-277 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.relation.uri | http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180 | uk |
dc.relation.uri | http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza | uk |
dc.relation.uri | http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ | uk |
dc.title | Рекомендації для вибору якісного чаю | uk |
dc.title.alternative | Recommendations for choosing qualitative tea | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 663.95 | uk |
dc.relation.references | 1. Дубініна А.А. Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник / А.А. Дубініна, І.Ф. Овчиннікова, С.О. Дубініна, Т.М. Летута, М.О. Науменко // К "Видавничий дім "Професіонал", 2010 - 272. | uk |
dc.relation.references | 2. Як відрізнити фірмовий чай від підробки? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Небо - Назва з екрану. | uk |
dc.relation.references | 3. Як вибрати якісний чай. [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Назва з екрану. | uk |
dc.relation.references | 4. Як вибрати якісний чай і як правильно заварити? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Назва з екрану. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Dubinina A.A. Metody vyznachennia falsyfikatsii tovariv. Pidruchnyk, A.A. Dubinina, I.F. Ovchynnikova, S.O. Dubinina, T.M. Letuta, M.O. Naumenko, K "Vydavnychyi dim "Profesional", 2010 - 272. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Yak vidriznyty firmovyi chai vid pidrobky? [Electronic resource], Access mode: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Nebo - Title from the screen. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Yak vybraty yakisnyi chai. [Electronic resource], Access mode: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Title from the screen. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Yak vybraty yakisnyi chai i yak pravylno zavaryty? [Electronic resource], Access mode: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Title from the screen. | uk |
dc.identifier.citationen | Shylyk O. B., Pastuh O. V. (2016) Rekomendatsii dlia vyboru yakisnoho chaiu [Recommendations for choosing qualitative tea]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 276-277 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 276 | uk |
dc.citation.epage | 277 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.