このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082
タイトル: | Рекомендації для вибору якісного чаю |
その他のタイトル: | Recommendations for choosing qualitative tea |
著者: | Шпилик, О. Б. Пастух, О. В. Shylyk, O. B. Pastuh, O. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шпилик О. Б. Рекомендації для вибору якісного чаю / О. Б. Шпилик, О. В. Пастух // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 276–277. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Shylyk O. B., Pastuh O. V. (2016) Rekomendatsii dlia vyboru yakisnoho chaiu [Recommendations for choosing qualitative tea]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 276-277 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
発行日: | 17-11月-2016 |
Date of entry: | 24-3月-2017 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 663.95 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 276-277 |
Start page: | 276 |
End page: | 277 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20082 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL for reference material: | http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180 http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ |
References (Ukraine): | 1. Дубініна А.А. Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник / А.А. Дубініна, І.Ф. Овчиннікова, С.О. Дубініна, Т.М. Летута, М.О. Науменко // К "Видавничий дім "Професіонал", 2010 - 272. 2. Як відрізнити фірмовий чай від підробки? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Небо - Назва з екрану. 3. Як вибрати якісний чай. [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Назва з екрану. 4. Як вибрати якісний чай і як правильно заварити? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Назва з екрану. |
References (International): | 1. Dubinina A.A. Metody vyznachennia falsyfikatsii tovariv. Pidruchnyk, A.A. Dubinina, I.F. Ovchynnikova, S.O. Dubinina, T.M. Letuta, M.O. Naumenko, K "Vydavnychyi dim "Profesional", 2010 - 272. 2. Yak vidriznyty firmovyi chai vid pidrobky? [Electronic resource], Access mode: http://nebo.at.ua/publ/original_chi_pidrobka/jak_vidrizniti_firmovij_chaj_vid_pidrobki/40-1-0-180©Nebo - Title from the screen. 3. Yak vybraty yakisnyi chai. [Electronic resource], Access mode: http://korusna.info/kulinariya/yak-vybraty-yakisnyj-chaj.html#ixzz4PLJdGqza - Title from the screen. 4. Yak vybraty yakisnyi chai i yak pravylno zavaryty? [Electronic resource], Access mode: http://kyiv.ridna.ua/2014/12/yak-vybraty-yakisnyj-chaj-i-yak-pravylnozavaryty/ - Title from the screen. |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Shylyk_O_B-Recommendations_for_choosing_276-277.pdf | 468,11 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ConfATMT_2016vII_Shylyk_O_B-Recommendations_for_choosing_276-277.djvu | 35,58 kB | DjVu | 見る/開く | |
ConfATMT_2016vII_Shylyk_O_B-Recommendations_for_choosing_276-277__COVER.jpg | 174,57 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。