Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998
Titel: | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння |
Övriga titlar: | Change of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of drying |
Författare: | Малежик, І. Євчук, Я. Дубковецький, І. Malezhik, І. Yevchuk, Ya. Dubkovetskiy, I. |
Bibliographic description (Ukraine): | Малежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). |
Utgivningsdatum: | 1-feb-2012 |
Date of entry: | 10-apr-2013 |
Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 664.854 |
Nyckelord: | плоди сортів або видів глоду контактне сушіння температура гріючої поверхні тривалість сушіння цукри аскорбінова кислота поліфенольні сполуки garden-stuffs of sorts or types of hawthorn pin drying temperature of warming surface duration of drying sugars ascorbic acid polyphenolics connections |
Sammanfattning: | Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду. The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Samling: | Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!