Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малежик, І. | - |
dc.contributor.author | Євчук, Я. | - |
dc.contributor.author | Дубковецький, І. | - |
dc.contributor.author | Malezhik, І. | - |
dc.contributor.author | Yevchuk, Ya. | - |
dc.contributor.author | Dubkovetskiy, I. | - |
dc.date | 2012 | en |
dc.date.accessioned | 2013-04-10T10:18:18Z | - |
dc.date.available | 2013-04-10T10:18:18Z | - |
dc.date.issued | 2012-02-01 | - |
dc.identifier.citation | Малежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.issn | 1727-7108 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду. | uk |
dc.description.abstract | The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. | uk |
dc.language | uk | en |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.subject | плоди сортів або видів глоду | uk |
dc.subject | контактне сушіння | uk |
dc.subject | температура гріючої поверхні | uk |
dc.subject | тривалість сушіння | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | поліфенольні сполуки | uk |
dc.subject | garden-stuffs of sorts | uk |
dc.subject | or types of hawthorn | uk |
dc.subject | pin drying | uk |
dc.subject | temperature of warming surface | uk |
dc.subject | duration of drying | uk |
dc.subject | sugars | uk |
dc.subject | ascorbic acid | uk |
dc.subject | polyphenolics connections | uk |
dc.title | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння | uk |
dc.title.alternative | Change of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of drying | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.status | Опубліковано раніше | uk |
dc.subject.udc | 664.854 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.