Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалежик, І.-
dc.contributor.authorЄвчук, Я.-
dc.contributor.authorДубковецький, І.-
dc.contributor.authorMalezhik, І.-
dc.contributor.authorYevchuk, Ya.-
dc.contributor.authorDubkovetskiy, I.-
dc.date2012en
dc.date.accessioned2013-04-10T10:18:18Z-
dc.date.available2013-04-10T10:18:18Z-
dc.date.issued2012-02-01-
dc.identifier.citationМалежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.issn1727-7108-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998-
dc.description.abstractРозглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.uk
dc.description.abstractThe question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.uk
dc.languageuken
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.subjectплоди сортів або видів глодуuk
dc.subjectконтактне сушінняuk
dc.subjectтемпература гріючої поверхніuk
dc.subjectтривалість сушінняuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectполіфенольні сполукиuk
dc.subjectgarden-stuffs of sortsuk
dc.subjector types of hawthornuk
dc.subjectpin dryinguk
dc.subjecttemperature of warming surfaceuk
dc.subjectduration of dryinguk
dc.subjectsugarsuk
dc.subjectascorbic aciduk
dc.subjectpolyphenolics connectionsuk
dc.titleЗміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушінняuk
dc.title.alternativeChange of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of dryinguk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© „Вісник Тернопільського національного технічного університету“uk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.statusОпубліковано ранішеuk
dc.subject.udc664.854uk
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.