Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998
Název: | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння |
Další názvy: | Change of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of drying |
Autoři: | Малежик, І. Євчук, Я. Дубковецький, І. Malezhik, І. Yevchuk, Ya. Dubkovetskiy, I. |
Bibliographic description (Ukraine): | Малежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). |
Datum vydání: | 1-úno-2012 |
Date of entry: | 10-dub-2013 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 664.854 |
Klíčová slova: | плоди сортів або видів глоду контактне сушіння температура гріючої поверхні тривалість сушіння цукри аскорбінова кислота поліфенольні сполуки garden-stuffs of sorts or types of hawthorn pin drying temperature of warming surface duration of drying sugars ascorbic acid polyphenolics connections |
Abstrakt: | Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду. The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65) |
Soubory připojené k záznamu:
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.