Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998
| Titulua: | Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння |
| Beste titulu batzuk: | Change of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of drying |
| Egilea: | Малежик, І. Євчук, Я. Дубковецький, І. Malezhik, І. Yevchuk, Ya. Dubkovetskiy, I. |
| Bibliographic description (Ukraine): | Малежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Gordailuaren-data: | 1-Feb-2012 |
| Date of entry: | 10-Apr-2013 |
| Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| UDC: | 664.854 |
| Gako-hitzak: | плоди сортів або видів глоду контактне сушіння температура гріючої поверхні тривалість сушіння цукри аскорбінова кислота поліфенольні сполуки garden-stuffs of sorts or types of hawthorn pin drying temperature of warming surface duration of drying sugars ascorbic acid polyphenolics connections |
| Laburpena: | Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду. The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998 |
| ISSN: | 1727-7108 |
| Copyright owner: | © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“ |
| Publications status : | Опубліковано раніше |
| Content type: | Article |
| Bildumetan azaltzen da: | Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| TNTUB_2012_v65_No1-Malezhik_I_Yevchuk_Ya_Dubkovetskiy_I-Change_of_content_of_basic_bioactive__230.djvu | 166,63 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| TNTUB_2012_v65_No1-Malezhik_I_Yevchuk_Ya_Dubkovetskiy_I-Change_of_content_of_basic_bioactive__230.pdf | 328,09 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| TNTUB_2012_v65_No1-Malezhik_I_Yevchuk_Ya_Dubkovetskiy_I-Change_of_content_of_basic_bioactive_230__COVER.png | 178,08 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.