Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Tittel: Розробка консервованих продуктів із спаржі
Alternative titler: Development of asparagus preservation technologies
Authors: Юськів, Галина Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Юськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Yuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р.
Utgivelsesdato: feb-2017
Submitted date: 24-feb-2017
Date of entry: 24-feb-2017
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Мельнічук, Оксана Євстахіївна
Emneord: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
спаржа
біологічно активні речовини (БАР)
хлорофіл
попередня теплова обробка
бланшування
заморожування
грилювання
Abstrakt: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
Beskrivelse: Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Content type: Thesis
Vises i samlingene:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf189,77 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy