Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Título: Розробка консервованих продуктів із спаржі
Outros títulos: Development of asparagus preservation technologies
Authors: Юськів, Галина Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Юськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Yuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р.
Data de edición: Feb-2017
Submitted date: 24-Feb-2017
Date of entry: 24-Feb-2017
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Мельнічук, Оксана Євстахіївна
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
спаржа
біологічно активні речовини (БАР)
хлорофіл
попередня теплова обробка
бланшування
заморожування
грилювання
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
Descrición: Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Content type: Thesis
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf189,77 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas