Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Заглавие: | Розробка консервованих продуктів із спаржі |
Други Заглавия: | Development of asparagus preservation technologies |
Автори: | Юськів, Галина Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Юськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Yuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р. |
Дата на Публикуване: | Фев-2017 |
Submitted date: | 24-Фев-2017 |
Date of entry: | 24-Фев-2017 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Мельнічук, Оксана Євстахіївна |
Ключови Думи: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів спаржа біологічно активні речовини (БАР) хлорофіл попередня теплова обробка бланшування заморожування грилювання |
Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. |
Описание: | Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361 |
Content type: | Thesis |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf | 189,77 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти