Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМельнічук, Оксана Євстахіївна-
dc.contributor.authorЮськів, Галина Іванівна-
dc.date.accessioned2017-02-24T05:54:54Z-
dc.date.available2017-02-24T05:54:54Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.date.submitted2017-02-24-
dc.identifier.citationЮськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.citationYuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361-
dc.descriptionMaster's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.uk
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectспаржа-
dc.subjectбіологічно активні речовини (БАР)-
dc.subjectхлорофіл-
dc.subjectпопередня теплова обробка-
dc.subjectбланшування-
dc.subjectзаморожування-
dc.subjectгрилювання-
dc.titleРозробка консервованих продуктів із спаржіuk
dc.title.alternativeDevelopment of asparagus preservation technologiesuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.coverage.countryUAuk
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf189,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора