Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мельнічук, Оксана Євстахіївна | - |
dc.contributor.author | Юськів, Галина Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-24T05:54:54Z | - |
dc.date.available | 2017-02-24T05:54:54Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.date.submitted | 2017-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Юськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
dc.identifier.citation | Yuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361 | - |
dc.description | Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. | uk |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | спаржа | - |
dc.subject | біологічно активні речовини (БАР) | - |
dc.subject | хлорофіл | - |
dc.subject | попередня теплова обробка | - |
dc.subject | бланшування | - |
dc.subject | заморожування | - |
dc.subject | грилювання | - |
dc.title | Розробка консервованих продуктів із спаржі | uk |
dc.title.alternative | Development of asparagus preservation technologies | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf | 189,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора