Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361
Titolo: | Розробка консервованих продуктів із спаржі |
Titoli alternativi: | Development of asparagus preservation technologies |
Autori: | Юськів, Галина Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Юськів Г.І. Розробка консервованих продуктів із спаржі : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Г. І. Юськів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Yuskiv G.I. Development of asparagus preservation technologies. Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / G.I.Yuskiv; Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, Ternopil, 2017. - 6 р. |
Data: | feb-2017 |
Submitted date: | 24-feb-2017 |
Date of entry: | 24-feb-2017 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Мельнічук, Оксана Євстахіївна |
Parole chiave: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів спаржа біологічно активні речовини (БАР) хлорофіл попередня теплова обробка бланшування заморожування грилювання |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих продуктів зі спаржі, з різними процесами попередньої теплової обробки, для збереження БАР та отриманням консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів із спаржі. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. |
Descrizione: | Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned food with asparagus, various processes preliminary heat treatment, saving BAR and getting canned good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of canned products from asparagus. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19361 |
Content type: | Thesis |
È visualizzato nelle collezioni: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Yuskiv_Development of asparagus preservation technologies.pdf | 189,77 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione