Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19142
Заглавие: Реконструкція лінії по виробництву листового пе-чива на хлібозаводі ПрАТ "Родина" з модерніза-цією машини для розкатування тіста марки МНРТ-130/600 та дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста
Други Заглавия: Puff cookies production line redesign at PJSC “Rodyna” bakery including paste roller МНРТ-130/600 retrofit and investigation of rolls structural features impact on power consumption whilst dough rolling
Автори: Романович, Андрій Володимирович
Bibliographic description (Ukraine): Романович А.В. Реконструкція лінії по виробництву листового пе-чива на хлібозаводі ПрАТ "Родина" з модерніза-цією машини для розкатування тіста марки МНРТ-130/600 та дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ А.В. Романович ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Дата на Публикуване: 20-Фев-2017
Submitted date: 20-Фев-2017
Date of entry: 20-Фев-2017
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Ворощук, Віктор Ярославович
Ключови Думи: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
Резюме: В дипломній роботі виконано проект реконструкції лінії по виробництву листкового печива на хлібозаводі ПрАТ «Родина» та дослідження впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста, запропоновано покриття робочої поверхні розкатувальних вальців пластиком PEHD для покращення обробки листкового тіста.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19142
Copyright owner: Романович Андрій Володимирович
Content type: Thesis
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Романович.pdf196,28 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти