このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19142完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
| dc.contributor.author | Романович, Андрій Володимирович | - |
| dc.date.accessioned | 2017-02-20T21:51:08Z | - |
| dc.date.available | 2017-02-20T21:51:08Z | - |
| dc.date.issued | 2017-02-20 | - |
| dc.date.submitted | 2017-02-20 | - |
| dc.identifier.citation | Романович А.В. Реконструкція лінії по виробництву листового пе-чива на хлібозаводі ПрАТ "Родина" з модерніза-цією машини для розкатування тіста марки МНРТ-130/600 та дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв“/ А.В. Романович ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19142 | - |
| dc.description.abstract | В дипломній роботі виконано проект реконструкції лінії по виробництву листкового печива на хлібозаводі ПрАТ «Родина» та дослідження впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста, запропоновано покриття робочої поверхні розкатувальних вальців пластиком PEHD для покращення обробки листкового тіста. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
| dc.subject | 8.05050313 | - |
| dc.subject | обладнання переробних і харчових виробництв | - |
| dc.title | Реконструкція лінії по виробництву листового пе-чива на хлібозаводі ПрАТ "Родина" з модерніза-цією машини для розкатування тіста марки МНРТ-130/600 та дослідженням впливу конструктивних параметрів вальцевої пари на витрату потужності при розкатуванні тіста | uk |
| dc.title.alternative | Puff cookies production line redesign at PJSC “Rodyna” bakery including paste roller МНРТ-130/600 retrofit and investigation of rolls structural features impact on power consumption whilst dough rolling | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| dc.rights.holder | Романович Андрій Володимирович | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
| dc.coverage.country | UA | uk |
| 出現コレクション: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Романович.pdf | 196,28 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール