霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Title: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Other Titles: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Authors: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Issue Date: 2009
Date of entry: 18-十一月-2012
Publisher: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Keywords: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Series/Report no.: Випуск 1 (2);
Abstract: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
�蝷箔����:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVu璉�閫�/撘��
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/png璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.