Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Titre: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Autre(s) titre(s): Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Auteur(s): Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Date de publication: 2009
Date of entry: 18-nov-2012
Editeur: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Mots-clés: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Collection/Numéro: Випуск 1 (2);
Résumé: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Collection(s) :Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuVoir/Ouvrir
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.