Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Заглавие: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Други Заглавия: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Автори: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Дата на Публикуване: 2009
Date of entry: 18-Ное-2012
Издател: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Ключови Думи: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Серия/Отчет но.: Випуск 1 (2);
Резюме: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Показва се в Колекции:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuИзглед/Отваряне
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.