Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Pealkiri: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Teised pealkirjad: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Autor: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Ilmumisaasta: 2009
Date of entry: 18-nov-2012
Kirjastaja: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Märksõnad: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Series/Report no.: Випуск 1 (2);
Kokkuvõte: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuVaata/Ava
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFVaata/Ava
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.