Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Title: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Other Titles: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Authors: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Issue Date: 2009
Date of entry: 18-Nov-2012
Publisher: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Keywords: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Series/Report no.: Випуск 1 (2);
Abstract: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Appears in Collections:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuView/Open
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFView/Open
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.