Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
Назва: | Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі |
Інші назви: | Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere |
Автори: | Стадник, Ігор Stadnyk, Igor Стадник, Роксолана Stadnyk, Roksolana |
Бібліографічний опис: | Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С. |
Дата публікації: | 2009 |
Дата внесення: | 18-лис-2012 |
Видавництво: | Терно-Граф |
УДК: | 664:653.1 |
Теми: | продуктивність праці технічний рівень підприємства |
Серія/номер: | Випуск 1 (2); |
Короткий огляд (реферат): | В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817 |
ISSN: | 2223-3822 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stadnyk_Stadnyk.djvu | 73,59 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Stadnyk_Stadnyk.pdf | 154,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png | 368,77 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.