Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Назва: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Інші назви: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Автори: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Бібліографічний опис: Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 18-лис-2012
Видавництво: Терно-Граф
УДК: 664:653.1
Теми: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Серія/номер: Випуск 1 (2);
Короткий огляд (реферат): В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuПереглянути/відкрити
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.