Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Titel: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Sonstige Titel: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Autor(en): Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Erscheinungsdatum: 2009
Date of entry: 18-Nov-2012
Herausgeber: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Stichwörter: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Serie/Report Nr.: Випуск 1 (2);
Zusammenfassung: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuÖffnen/Anzeigen
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.