Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
Title: | Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі |
Other Titles: | Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere |
Authors: | Стадник, Ігор Stadnyk, Igor Стадник, Роксолана Stadnyk, Roksolana |
Bibliographic description (Ukraine): | Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С. |
Issue Date: | 2009 |
Date of entry: | 18-Nov-2012 |
Publisher: | Терно-Граф |
UDC: | 664:653.1 |
Keywords: | продуктивність праці технічний рівень підприємства |
Series/Report no.: | Випуск 1 (2); |
Abstract: | В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817 |
ISSN: | 2223-3822 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stadnyk_Stadnyk.djvu | 73,59 kB | DjVu | View/Open | |
Stadnyk_Stadnyk.pdf | 154,09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png | 368,77 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.