Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Ігор-
dc.contributor.authorStadnyk, Igoren
dc.contributor.authorСтадник, Роксоланаuk
dc.contributor.authorStadnyk, Roksolanaen
dc.date.accessioned2012-11-18T14:48:23Z-
dc.date.available2012-11-18T14:48:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСтадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.uk
dc.identifier.issn2223-3822-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817-
dc.description.abstractВ умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТерно-Графuk
dc.relation.ispartofseriesВипуск 1 (2);-
dc.subjectпродуктивність праціuk
dc.subjectтехнічний рівень підприємстваuk
dc.titleМетод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузіuk
dc.title.alternativeEstimating method of productivity of labour in the bakery sphereuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc664:653.1uk
Розташовується у зібраннях:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuПереглянути/відкрити
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.