Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стадник, Ігор | - |
dc.contributor.author | Stadnyk, Igor | en |
dc.contributor.author | Стадник, Роксолана | uk |
dc.contributor.author | Stadnyk, Roksolana | en |
dc.date.accessioned | 2012-11-18T14:48:23Z | - |
dc.date.available | 2012-11-18T14:48:23Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С. | uk |
dc.identifier.issn | 2223-3822 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817 | - |
dc.description.abstract | В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Терно-Граф | uk |
dc.relation.ispartofseries | Випуск 1 (2); | - |
dc.subject | продуктивність праці | uk |
dc.subject | технічний рівень підприємства | uk |
dc.title | Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі | uk |
dc.title.alternative | Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.subject.udc | 664:653.1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stadnyk_Stadnyk.djvu | 73,59 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Stadnyk_Stadnyk.pdf | 154,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png | 368,77 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.