Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817

Başlık: Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Diğer Başlıklar: Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere
Yazarlar: Стадник, Ігор
Stadnyk, Igor
Стадник, Роксолана
Stadnyk, Roksolana
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С.
Yayın Tarihi: 2009
Date of entry: 18-Kas-2012
Yayıncı: Терно-Граф
UDC: 664:653.1
Anahtar kelimeler: продуктивність праці
технічний рівень підприємства
Seri/Rapor No:: Випуск 1 (2);
Özet: В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817
ISSN: 2223-3822
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Stadnyk_Stadnyk.djvu73,59 kBDjVuGöster/Aç
Stadnyk_Stadnyk.pdf154,09 kBAdobe PDFGöster/Aç
Stadnyk_Stadnyk__COVER.png368,77 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.